Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Een Tankstation Werd Overvallen In Rosmalen

Een tankstation werd overvallen in Rosmalen

Overval in Rosmalen

Op zaterdag 11 februari 2023 is een tankstation op de Oude Baan in Rosmalen overvallen. De politie werd rond 20:30 uur gealarmeerd door een medewerker van het tankstation. De overvaller is gevlucht en de politie doet onderzoek.

De overval

De dader is het tankstation binnengelopen en heeft een medewerker bedreigd met een vuurwapen. Hij heeft vervolgens een geldbedrag buitgemaakt en is gevlucht in een donkerkleurige auto. De politie is direct gestart met een onderzoek en heeft een Burgernet-bericht verspreid.

De politie heeft een signalement van de overvaller vrijgegeven. Hij is een man van ongeveer 1,80 meter lang, met een slank postuur en een donkere huidskleur. Hij droeg een zwarte jas, een zwarte broek en een bivakmuts.

De politie vraagt getuigen zich te melden. Mensen die iets hebben gezien of gehoord, of die camerabeelden hebben, kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.

Onderzoek naar de overval

De politie is gestart met een onderzoek naar de overval. Er worden camerabeelden bekeken en getuigen worden gehoord. De politie doet ook onderzoek naar de vluchtauto.

De politie neemt de overval zeer serieus en doet er alles aan om de overvaller zo snel mogelijk aan te houden.


Comments